Tegu on minu lemmiksupiga ja lemmiktoiduga Butterfly lounge'i menüüst, ise teen pisut "kergema" variandi, aga sellegi poolest viib keele alla :)
Vaja läheb ühele:
Kaks väikest kartulit,
üks suurem porgand,
kolm-neli maapirni
pool sibulat
kaks küüslauguküünt
pool tšillikauna
lusika täis merevaiku.
Serveerimiseks basiilikut, seedermänni seemneid.
soola
Lõika porgand, kartulid ja maapirnid väiksesteks kuubikuteks, ning viska keevasse soola, sibula, tšilli ja küüslaugua maitsestatud vette (umbes 1-1,5l) ( kõige kauem keeb porgand, siis kartul) ning keeda pehmeks.
Kurna köögiviljad ning püreesta, vala püree hulka umbes pool veest ning lisa merevaik. Kuumuta supp, kuni merevaik on sulanud.
Serveeri koos basiiliku ja seedermänni seemnetega!
Krissu
No comments:
Post a Comment