Monday, August 6, 2012

Suvi!!!

Lõpuks ometi on suvi jõudnud nii kaugele, et valmima hakkavad erinevad köögiviljad. Neist inspireerituna valmistasin ühe suviselt kerge roa.
Vaja läheb:
Suvikõrvitsat
Baklažaani
Kanafileed
Basiilikut
Piparmünti
Tšillit
Karrit
Soola
Pipart
Soovi korral ka värsket salatit.

Kuumuta suurel pannil umbes 5 cm vett, lõika suvikõrvits neljaks ning eemalda seemned, aseta pannile. Hauta kõrvitsat umbes 20 minutit, kuni kahvel ilusti sisse läheb. Lõika baklažaan kuubikuteks ning kuumuta  sama moodi pannil. Baklažaan valmib umbes 10 minutiga. Lõpus lisa suvikõrvitsale basiilik, piparmünt, sool ja tšilli. Baklažaanile sool ja karri.  Samal ajal kuumuta ahi 185 kraadini, maitsesta kanafilee soola, pipra ja basiilikuga, soovi korral võid lisada ka pisut tšillipipart, kanafilee küpseb ahjus umbes 15-20 minutit. Toidu kõrvale serveerisin terava tšillikastmega kodujuustu ning värsket paprikat. 

Head proovimist:)

Krissu

No comments:

Post a Comment